Хроника.

През 2012 година Oasis Beach Club стартира идеята за създаването на едно блажено място на Южното Черноморие, което да олицетворява уюта и комфорта на дома, пренесени на морския бряг. С ясна визия за въплъщение на земен рай, комплексът се позиционира в непосредствена близост до една от най-предпочитаните локации за почивка – курортното селище Лозенец.

Автентичност.

Модерната архитектура, стилният и елегантен интериор са вдъхновени от красотата на природата. Композицията на Oasis Beach Club се отличава със своя вдъхновяващ простор, мека тишина и богата зеленина, които са отличен завършек на класическия облик.

Морски оазис.

През годините апартхотелът се превърна в огнище на магични емоции, божествена хармония и вечно спокойствие. Постепенно и категорично Oasis Beach Club се установи в съзнанието на гостите като морския оазис, лишен от градската динамика, напрегнатото ежедневие, мръсния въздух и многобройните ангажименти.

Династия.

Горди сме, че изградихме общество от хора, обединени от еднакви ценности и възприятия. То е един от съществените елементи, които сътворяват убежище за приятели и силни емоционални връзки между гостите на комплекса през летните месеци. Усещането за дом в комбинация с безгрижните моменти поражда една перфектна симбиоза, която намира своето място в душата на всеки гост.

Индивидуализъм.

Комплексът разполага с два типа апартаменти – в класически и в модерен стил, които да отговарят напълно на желанията и индивидуалния вкус на своите гости. Всяко помещение е просторно, отлично оборудвано и перфектно поддържано, богато на всичко необходимо за една стилна, уютна и комфортна семейна почивка.

Хармония.

Grace Aesthetics & Spa е утопичният свят, който неусетно изтрива чувството за умора и я превръща в сила и енергия. Гмурнете се в дълбоките води на спокойствието и релакса с мощта на нашите сауна, парна баня, джакузи и турска баня. Високоспециализираните ни масажисти ще ви заредят с жизнен тонус, а кристалните води на закрития ни басейн ще ви пренесат в Рая.

Безупречност.

Ресторант “Лаванда” с широки обятия посреща както гости на хотела, така и външни посетители, които желаят да се потопят в кулинарно пътешествие за сетивата. Средиземноморската ни кухня нежно ще погали небцето и ще задоволи и най-изтънчения вкус. Насладете се на зашеметяващи ястия, докато потъвате в красотата на Черно море.

Утопия.

Всеки любител на морската шир и необятната красота на природата има възможността да придобие ваканционно жилище от висок клас и ексклузивен лукс в Oasis Beach Club. Осигурете си летен дом в защитена, безопасна и уютна атмосфера, обграден от комфорт, хармония и романтика.

Порив.

Мисията на Oasis Beach Club е да направи всеки свой гост удовлетворен и щастлив от престоя си. Именно затова продължаваме да подобряваме услугите си, за да предоставим още по-добро качество, премиум удобства, сигурна общност и изобилие от незабравими летни моменти. За нас е чест, че ние се превърнахме във ваш дом и всяка година се доверявате на приветливия ни екип.