Специални предложения

С грижа и внимание подготвихме за вас специални предложения за настаняване в нашия ексклузивен морски оазис. Ние вярваме в силата на професионалното и индивидуално отношение към всички гости. Предлагаме ви да избягате от заседналия градски живот, за да освободите ума и тялото си от стреса и напрежението, като се отдадете на съвършена семейна морска почивка, с всичко необходимо за вашия пълен комфорт и релакс. Насладете се на лятното безгрижие в Oasis Beach Club Лозенец!
Безплатна нощувка през септември в Oasis Beach Club Лозенец

Безплатна нощувка през септември

Релаксирайте на пясъчния плаж, плувайте в кристално чистите води и се потопете в атмосферата на уют и спокойствие. Не изпускайте възможността да се възползвате от нашата специална оферта за безплатна нощувка през септември и направете вашата резервация сега!

Вижте повече
Резервирайте едноспален апартамент с 15% отстъпка

Резервирайте едноспален апартамент с 15% отстъпка

Планувате удължен уикенд или една незабравима седмица на морето? Сега е най-добрият момент да си осигурите луксозно морско преживяване на брега на морето. Специалната ни оферта за август и септември ви дава -15 % отстъпка при резервиране на едноспален апартамент за 4 или повече нощувки.

Вижте повече
Резервирайте 3 или повече нощувки през юни с отстъпка 10%

Резервирайте 3 или повече нощувки през септември с отстъпка 10%

Искате да изживеете едно незабравимо лятно приключение на брега на Черно море? Резервирайте 3 или повече нощувки в Oasis Beach Club през септември и се възползвайте от 10% отстъпка от цената на престоя си. Офертата е валидна за всички типове настаняване.

Вижте повече
Подарете си райска ваканция на морето с Програма за Дълъг Престой

Подарете си райска ваканция на морето с Програма за Дълъг Престой

Нашата „Програма за Дълъг Престой“ е възможност да прекарате повече време в уединение и спокойствие, далеч от градската навалица и неприятния шум, където може да се насладите на прекрасната природа и да релаксирате.

Вижте повече
Програма Лоялни клиенти ви подарява 5% отстъпка

Програма Лоялни клиенти ви подарява 5% отстъпка

Ние в Oasis Beach Club се гордеем с предоставянето на изключително гостоприемство и персонализирано изживяване на всеки гост. Ето защо сме развълнувани да ви представим нашата „Програма Лоялни клиенти“ за всички гости, които са напрвили престой за повече от 4 нощувки през последните 24 месеца.

Вижте повече