Ресторант La Lavanda - Изтънчено преживяване

Ресторант La Lavanda предлага автентичен средиземноморски вкус, национални ястия и сигурни кулинарни преживявания. Нашите изискани ястия и напитки нежно ще погалят небцето, готови да задоволят и най-изтънчените гости. Насладете се на впечатляващата атмосфера с елегантен и стилен дизайн, просторна открита тераса със завладяваща гледка към Черно море и низ от вълнуващи емоции.

Посрещнете утрото с усмивка

Постарахме се да предоставим на всички наши гости селекция от вкусови вдъхновения от самото начало на деня. Поднесена с много внимание към всеки детайл и със специално отношение, закуската в ресторантa ни ще надмине очакванията ви, като ви донесе изобилие от добро настроение и енергия за летни забавления и емоции. Поглезете се с богат избор от премиум качествени и разнообразни ястия, с чаша ободряваща напитка и невероятна гледка към лазурния бряг.

Вкусно очарование

Бъдете готови за възхитителна селекция от разнообразни ястия и отпускаща атмосфера с елегантни мотиви в нашия ресторант. Позволете слънцето да гали лицето ви, докато се наслаждавате на изискания вкус на традиционните и интернационалните ястия в нашия ресторант с панорамни витрини и спираща дъха гледка към красивия морски бряг.

Грижим се за Вашето събитие

За удобство на всички гости на хотела, може да разчитате на нашия отзивчив и гостоприемен екип, който ще се погрижи за организирането на вашето специално събитие. Ще удовлетворим всичките ви желания, за да превърнем празника ви в незабравимо изживяване. Доверете ни се за семейни тържества, рождени дни, кръщенета, частни партита, фирмени събития и романтични вечери и се почувствайте специални!